ΤΕΝΙΣ

Χωρίς θεατές το combined τουρνουά της Ρώμης

The construction work of the newly built roof of the Philippe Chatrier center court is pictured Wednesday Feb.5, 2020 at the Roland Garros stadium. The French Open venue becomes the last of the four Grand Slam venues to install a retractable roof on their main show court. ( Martin Bureau/Pool via AP)
The construction work of the newly built roof of the Philippe Chatrier center court is pictured Wednesday Feb.5, 2020 at the Roland Garros stadium. The French Open venue becomes the last of the four Grand Slam venues to install a retractable roof on their main show court. ( Martin Bureau/Pool via AP) AP

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές του Internazionali BNL D' Italia, χωρίς θεατές θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του το δυνατό χωμάτινο τουρνουά της Ρώμης.

Την εβδομάδα 14 - 21 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στο Foro Italico το combined τουρνουά της πρωτεύουσας της Ιταλίας, που θα είναι και η βασική προετοιμασία για τους αθλητές που θα δώσουν το παρών φέτος στο Roland Garros. Την εβδομάδα αμέσως μετά το τέλος του US Open, όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να αγωνιστούν στη Ρώμη, όμως θα συναντήσουν μια κατάσταση παρόμοια με αυτή της Νέας Υόρκης.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να κρατήσουν κεκλεισμένων των θυρών τη φετινή διοργάνωση, για να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις με φόντο την έξαρση του κορονοϊού στην Ευρώπη.

Σε γενικευμένη "φούσκα" θα εισέλθουν όσοι και όσες θα βρεθούν στη Ρώμη για να αγωνιστούν στο clay court τουρνουά, με τους θεατές να απουσιάζουν και τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο λήξαν δεν θεωρείται το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την πώληση εισιτηρίων για το τουρνουά.

Όπως επικοινώνησαν με το Tennis24, αναγνώστες που έχουν αγοράσει εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του Internazionali BNL D' Italia φέτος, η αντιμετώπιση που έχουν τύχει από τους διοργανωτές, είναι κάκιστη.

Αυτό, γιατί δεν έχουν λάβει ακόμη ξεκάθαρη απάντηση αν θα γίνει το τουρνουά με κόσμο στις κερκίδες ή χωρίς. Ως εκ τούτου, δεν έχουν επιστραφεί και τα χρήματα που δόθηκαν για τα εισιτήρια, μιας και όντως δεν πρόκειται να υπάρχει κόσμος φέτος στις κερκίδες.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα και σε αυτό το κομμάτι, μιας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της χωμάτινης σεζόν.

Πηγή: Tennis24

Martin Bureau/Pool via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ