ΤΕΝΙΣ

Χωρίς μάσκα ο Τζόκοβιτς στην Ισπανία

Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει φωτογραφίες από την Ισπανία που δείχνουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μέλη της ομάδας του να μην φορούν μάσκες και να μην τηρούν τα μέτρα του social distancing!

Ο 33χρονος Σέρβος τενίστας, Nόβακ Τζόκοβιτς μετά από ένα σύντομο ταξίδι στη Βοσνία και μερικές μέρες προπόνησης στο Βελιγράδι, πήγε στο μέρος όπου πέρασε όλη την περίοδο της καραντίνας, στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Μαζί με μέλη του επιτελείου του βρέθηκε σε παραλία του τουριστικού αυτού θερέτρου δίχως κανείς τους να φορά μάσκα προστασίας αλλά και να μην τηρούν το μέτρο των ελάχιστων αποστάσεων.

Να σημειώσουμε ότι στην Ισπανία, μια χώρα που χτυπήθηκε αλύπητα από τον κορονοϊό με 28.000 θανάτους, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στις παραλίες με πρόστιμο 110 δολαρίων για όσους δεν συμμορφώνονται στον κανόνα.

Χωρίς μάσκα ο Τζόκοβιτς στην Ισπανία
Χωρίς μάσκα ο Τζόκοβιτς στην Ισπανία

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ