ΤΕΝΙΣ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μάρεϊ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ έδωσε νέα παράταση στην ανάρρωσή του και εκτίμησε πως δεν θα προλάβει να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά στο 2017. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

Τα άσχημα νέα συνεχίζονται από το στρατόπεδο του Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός έδωσε νέα παράταση στην ανάρρωσή του μετά τον τραυματισμό του στο ισχίο. Εκτίμησε πως δεν θα προλάβει να αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά στο 2017, εκφράζοντας ωστόσο και την αισιοδοξία του πως παίρνει τη σωστή απόφαση, ώστε να είναι και πάλι στο καλύτερό του επίπεδο, όταν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Δυστυχώς δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στα επόμενα τουρνουά, σε Πεκίνο και Σαγκάη, ενώ το πιο πιθανό είναι να μην είμαι ούτε στα δυο τελευταία τουρνουά της χρονιάς, σε Βιέννη και Παρίσι, εξαιτίας του τραυματισμού μου στο ισχίο, που με ταλαιπωρεί εδώ και λίγους μήνες.

Έχω δεχτεί συμβουλές από αρκετούς γιατρούς που ειδικεύονται στο ισχίο την τελευταία εβδομάδα και μαζί με την ομάδα μου πήραμε αυτή την απόφαση, που είναι η καλύτερη για να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Αν και ήταν μια άσχημη χρονιά για πολλούς λόγους για μένα, είμαι αισιόδοξος πως η θεραπεία σε συνδυασμό με την ξεκούραση, θα με επαναφέρουν στο καλύτερο επίπεδο ξανά και θα διεκδικήσω Grand Slam τίτλους την επόμενη σεζόν.

Θα ξεκινήσω το 2018 από το Μπρίσμπεϊν, όπου θα προετοιμαστώ για το Australian Open, ενώ ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Γλασκώβη αργότερα φέτος, ενάντια στον Roger, για τη UNICEF UK και την Sunny-sid3up.

Έχω μια φανταστική ομάδα που δουλεύει μαζί για να με βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και εκτιμάω την υποστήριξη που έχω από όλους εσάς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ