ΤΕΝΙΣ

Χάνει το Roland-Garros ο Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer reacts after missing a shot against Switzerland's Stan Wawrinka during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Switzerland's Roger Federer reacts after missing a shot against Switzerland's Stan Wawrinka during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

O Ρότζερ Φέντερερ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, το οποίο σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες και θα απουσιάσει από το Roland-Garros.

Μία σημαντική απουσία θα έχει το φετινό Roland-Garros, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ θα απουσιάσει για περίπου τέσσερις μήνες από τη δράση λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο Ελβετός τενίστας, μέσω ανάρτησης στα social media, ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο την Τετάρτη (19/02) και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στο tour.

Σύμφωνα με τον 38χρονο Ελβετό, η επιστροφή του υπολογίζεται στη χορτάρινη περίοδο και ενδεχομένως στο Halle Open (15/06), λίγο πριν το αγαπημένο του Wimbledon (29/06).

"Το δεξί μου γόνατο με ενοχλούσε το τελευταίο διάστημα. Ήλπιζα να το ξεπεράσω αλλά μετά από τις εξετάσεις και από κουβέντα που είχα με την ομάδα μου, αποφάσισα να υποβληθώ σε αρθροσκόπηση στην Ελβετία χθες. Μετά τη διαδικασία, οι γιατροί μου επιβεβαίωσαν ότι ήταν η καλύτερη λύση και είναι βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα. Θα απουσιάσω από το Ντουμπάι, το Indian Wells, τη Μπογκοτά, το Μαϊάμι και το Γαλλικό Όπεν. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Θα σας δω ξανά στο γρασίδι", έγραψε ο Φέντερερ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ