ΤΕΝΙΣ

Wimbledon: Στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Γκοφέν

Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Ugo Humbert of France in a men's singles match during day seven of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, July 8, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Ugo Humbert of France in a men's singles match during day seven of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, July 8, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Νταβίντ Γκοφέν με 3-0 σετ και πέρασε για ένατη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Wimbledon.

Στα ημιτελικά του Wimbledon για ένατη φορά στην καριέρα του πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του επί του Νταβίντ Γκοφέν με 3-0 σετ (6-4, 6-0, 6-2) σε μια αναμέτρηση που κράτησε περίπου δυο ώρες.

Πλέον ο Σέρβος τενίστας περιμένει έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ η Γκουίδο Πέγια ώστε να δει ποιον θα βρει στο διάβα του για τον τελικό του τουρνουά και την διεκδίκηση του πέμπτου τίτλου του.

Ο Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ όπου ο Γκοφέν μπόρεσε να αντισταθεί και να του βάλει κάποιες δυσκολίες αλλά εν συνεχεία ο Σέρβος ανέβασε την απόδοση του και πήρε δέκα γκέιμ στη σειρά.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Wimbledon θα προκύψει από τους αγώνες Φέντερερ-Νισικόρι και Ναδάλ-Κουέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ