ΤΕΝΙΣ

Βοζνιάκι εναντίον Σαράποβα

Βοζνιάκι εναντίον Σαράποβα

Η Καρολίν Βοζνιάκι εναντιώθηκε στην επιστροφή της Μαρία Σαράποβα στο Grand Prix που ξεκινά στις 24 Απριλίου στη Στουτγκάρδη, παρότι η τιμωρία της δεύτερης λήγει κατά τη διάρκεια αυτού.

Για έλλειψη σεβασμού έκανε λόγο η Καρολίν Βοζνιάκι, εξαιτίας της διαφαινόμενης συμμετοχής της Μαρία Σαράποβα στο Porshce Grand Prix στη Στουτγκάρδη, που ξεκινά στις 24 Απριλίου.

Η τιμωρία που έχει επιβληθεί στη Σαράποβα φτάνει στη λήξη της στις 26 του ίδιου μήνα και από εκεί και έπειτα διατηρεί το δικαίωμα να εισέλθει στο τουρνουά, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετη την ανταγωνίστριά της.

“Πρώτα απ' όλα πιστεύω ότι είναι καλό για τον ανταγωνισμό του τένις, για το γυναικείο τένις γενικότερα. Αλλά δεύτερον, νομίζω πως είναι αμφισβητήσιμο το να επιτρέπεται -χωρίς να έχει καμία σημασία το ποιος είναι- σε μία παίκτρια η οποία είναι ακόμα τιμωρημένη να παίξει σε τουρνουά εκείνη τη βδομάδα.

Από την πλευρά του τουρνουά, πιστεύω πως είναι έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους παίκτες και την WTA. Αλλά είναι αυτό που είναι. Προφανώς οι κανόνες έχουν διαστρεβλωθεί και έχουν γυρίσει προς χάριν κάποιων", είπε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

Νομίζω πως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και ότι πρόκειται να επιστρέψει και να παλέψει. Είμαι σίγουρη ότι πρόκειται να παίξει καλά. Αλλά ταυτόχρονα νιώθω πως όταν μία παίκτρια έχει τιμωρηθεί για χρήση ουσιών, πρέπει να ξεκινά από τον πάτο για να βρει το δρόμο της επιστροφής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ