ΤΕΝΙΣ

Βιλάντερ: "Φαβορί για το Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς"

In this Friday, June 12, 2020. photo, Serbia's Novak Djokovic reacts during a tennis doubles match with Jelena Jankovic against Serbia's Nenad Zimonjic and Olga Danilovic at charity tournament Adria Tour, in Belgrade, Serbia. Novak Djokovic has tested positive for the coronavirus after taking part in a tennis exhibition series he organized in Serbia and Croatia. The top-ranked Serb is the fourth player to test positive for the virus after first playing in Belgrade and then again last weekend in Zadar, Croatia. His wife also tested positive. (AP Photo/Darko Vojinovic)
In this Friday, June 12, 2020. photo, Serbia's Novak Djokovic reacts during a tennis doubles match with Jelena Jankovic against Serbia's Nenad Zimonjic and Olga Danilovic at charity tournament Adria Tour, in Belgrade, Serbia. Novak Djokovic has tested positive for the coronavirus after taking part in a tennis exhibition series he organized in Serbia and Croatia. The top-ranked Serb is the fourth player to test positive for the virus after first playing in Belgrade and then again last weekend in Zadar, Croatia. His wife also tested positive. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ματς Βιλάντερ θεωρεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός όπως υποστήριξε.

Ένα διαφορετικό Ρολάν Γκαρός ανοίγει τις πύλες του στους διεκδικητές του από την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι. Ένα Ρολάν Γκαρός off season, φθινοπωρινό με ελάχιστα τουρνουά προετοιμασίας και φυσικά περιορισμένη προσέλευση κόσμου.

Ο Ματς Βιλάντερ θεωρεί ότι ο μόνιμος νικητής της διοργάνωσης, Ράφα Ναδάλ, θα έχει πολύ πιο δύσκολη αποστολή μέσα σε αυτές τις συνθήκες και ο δρόμος προς έναν 13ο τίτλο στο Παρίσι δεν θα είναι εύκολος.

"Νομίζω ότι όλοι οι τενίστες που θα συμμετάσχουν θα έχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες να κατακτήσουν τον τίτλο σε σχέση με μια "νορμάλ" χρονιά. Το περιβάλλον για τον Ράφα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα είναι μια τεράστια πρόκληση για αυτόν και αυτό που θα εύχεται είναι ο καιρός να είναι καλός και ξηρός! Αντίθετα, οι συνθήκες μοιάζουν τέλειες για τον Νόβακ. Η υγρασία δεν επηρεάζει το παιχνίδι του και έχει μεγαλύτερες ευκαιρίες να κερδίσει τον Ναδάλ τότε.

Πιστεύω, γενικά, ότι οι σπεσιαλίστες της σκληρής επιφάνειας θα τα πάνε καλά σε αυτό το τουρνουά με τις πιο "υγρές" συνθήκες. Νομίζω ότι ο Νόβακ, ο Ράφα και ο Τιμ είναι τα τρία μεγάλα φαβορί και θα έβαζα τον Νόβακ πρώτο. Οι συνθήκες είναι όμως τέλειες και για τον Τιμ και θα είναι τρομερά επικίνδυνος.

Ο Νόβακ έχει πια μια ταυτότητα όπως είχε και ο Ράφα (μαχητής) και ο Ρότζερ (αρτίστας). Έχει την ταυτότητα του "κακού παιδιού" και αυτό νομίζω ότι εντέλει θα τον βοηθήσει να πετύχει ακόμα περισσότερα. Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει ό,τι έγινε στη Νέα Υόρκη ήταν με το να κερδίσει αγώνες και τίτλους και αυτό ακριβώς κάνει! Είμαι σίγουρος ότι ο μόνος του στόχος είναι να βγει νικητής και στο Ρολάν Γκαρός".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ