ΤΕΝΙΣ

VIDEO: Ο πόντος που έστειλε τον Τσιτσιπά στον τελικό της Βαρκελώνης

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates defeating Spain's Pablo Carreno Busta in two sets 7-5, 6-3, in his semifinal match against of the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates defeating Spain's Pablo Carreno Busta in two sets 7-5, 6-3, in his semifinal match against of the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη το τελευταίο διάστημα! Δείτε τον τελευταίο πόντο από τη νίκη επί του Πάμπλο Μπούστα, που του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό της Βαρκελώνης.

Το εισιτήριο για τον τελικό της Βαρκελώνης εξασφάλισε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά της ATP του Πάμπλο Μπούστα με 7-5, 6-3 για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο 20χρονος τενίστας έκανε την υπέρβαση, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία των τελευταίων μηνών, έχοντας μπροστά του πλέον μια τεράστια πρόκληση αφού στον αυριανό τελικό (29/4, 17.00, Cosmote TV) θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Μπορεί άραγε ο νεαρός Έλληνας τενίστας να κάνει την έκπληξη απέναντι στον σπουδαίο Ισπανό;

AP Photo/Manu Fernandez

Δείτε τον τελευταίο πόντο στο παιχνίδι με τον Πάμπλο Μπούστα και τον πανηγυρισμό του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος δεν πίστευε αυτό που κατάφερε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ