ΤΕΝΙΣ

VIDEO: Ο Φέντερερ άφησε τον Κύργιο (κυριολεκτικά) με το στόμα ανοιχτό

Roger Federer, of Switzerland, returns a shot to Nick Kyrgios, of Australia, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 1, 2018, in New York. (AP Photo/Jason DeCrow)
Roger Federer, of Switzerland, returns a shot to Nick Kyrgios, of Australia, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Saturday, Sept. 1, 2018, in New York. (AP Photo/Jason DeCrow) AP PHOTO/JASON DECROW

Ένας πόντος που κέρδισε ο Ρότζερ Φέντερερ άφησε τον Νικ Κύργιο με το στόμα ανοιχτό! Κυριολεκτικά. Δείτε και θα καταλάβετε.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του Νικ Κύργου, για να πάρει το εισιτήριο για τους "16" του US Open. Σε 1:44 πήρε τα τρία σετ που παίχτηκαν (6-4, 6-1 και 7-5) για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του έναντι του ομογενούς τενίστα, ο οποίος πάντως πάλεψε όσο μπορούσε για να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του.

Στο παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο λοιπόν, ο Ρότζερ Φέντερερ συνδύασε την ουσία με το θέαμα, αφού ένας από τους πόντους που κέρδισε, ήταν αρκετός για να αφήσει τον πρώτο με ανοιχτό το στόμα. Κυριολεκτικά!

AP Photo/Jason DeCrow

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, τόσο για την έμπνευση του Ρότζερ Φέντερερ, όσο και για το πώς υποδέχθηκε το γεγονός ο Νικ Κύργιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ