ΤΕΝΙΣ

Βγαίνει εκτός UTS ο Τιμ

Austria's Dominic Thiem reacts during his men's singles final against Serbia's Novak Djokovic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Austria's Dominic Thiem reacts during his men's singles final against Serbia's Novak Djokovic at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ντόμινικ Τιμ ετοιμάζεται για το δικό του τουρνουά με ονομασία "Thiem’s 7", από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου στο Κίτσμπουελ.

Ο Ντόμινικ Τιμ αποφάσισε να διοργανώσει το δικό του τουρνουά στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας και γι'αυτό το λόγο δεν θα πάρει μέρος στα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Ultimate Tennis Showdown που φιλοξενεί ο Πάτρικ Μουράτογλου στην ακαδημία του.

"Πραγματικά ευχαριστήθηκα τη διαμονή μου στη Νίκαια. Είμαι στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσω να έρθω για τους τελικούς αλλά ελπίζω να επιστρέψω στο UTS στο μέλλον" ανέφερε ο Ντόμινικ Τιμ που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του UTS πίσω από τον πρωτοπόρο Στέφανο Τσιτσιπά και τους Μπερετίνι, Γκασκέ.

Ο Τιμ έχει ταξιδέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα αφού πήρε μέρος και στο Adria Tour του Νόβακ Τζόκοβιτς, στους αγώνες που έγιναν στο Βελιγράδι.

Πλέον, ο Αυστριακός ετοιμάζεται για το δικό του τουρνουά με ονομασία "Thiem’s 7", από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου στο Κίτσμπουελ.

Το format θα είναι παρόμοιο με αυτό του ATP Finals όπου οχτώ διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για τον τίτλο. Ο μοναδικός τενίστας που έχει επιβεβαιωθεί, πλην του Ντόμινικ Τιμ, είναι ο Γκάελ Μονφίς.

Οι τενίστες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των τεσσάρων και θα διεκδικήσουν το prize money των 300.000 ευρώ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ