ΤΕΝΙΣ

Βαβρίνκα: Προτιμάει το Roland Garros

Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
Switzerland's Stan Wawrinka clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Roger Federer during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Tuesday, June 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα δείχνει να προτιμά το Roland Garros από το US Open. Το "μήνυμα" που πέρασε μέσω Instagram.

Με stories που ανέβασε στο Instagram, ο Στάνισλας Βαβρίνκα υπαινίχθηκε ότι δεν θα ταξιδέψει στο US Open φέτος, δείχνοντας να προτιμάει την ασφάλεια των ευρωπαϊκών τουρνουά στο χώμα. Ο 35χρονος Ελβετός, προπονείται σε χωμάτινη επιφάνεια και φαίνεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Ράφαελ Ναδάλ που επίσης δεν δείχνει διατεθειμένος να πραγματοποιήσει το επικίνδυνο ταξίδι στη Νέα Υόρκη για το Cincinnati Masters (23/8) και το Αμερικανικό Όπεν (31/8).

Ένα ακόμη στοιχείο που μαρτυρά την πρόθεση του Βαβρίνκα να συνεχίσει την προετοιμασία του για τα ευρωπαϊκά τουρνουά στο χώμα, είναι το γεγονός ότι προπονείται με τις μπάλες που θα διεξαχθεί η έκδοση του 2020 στο Γαλλικό Όπεν.

Ο "Stan the Man" είχε κατακτήσει το Παριζιάνικο Grand Slam το 2015, με νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό

Το Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είναι ο μοναδικός Ευρωπαίος τενίστας που έχει, σχεδόν, αποφασίσει να μην παίξει στο US Open καθώς οι περισσότεροι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ αναφορικά με την πανδημία αλλά και τους πολλούς και αυστηρούς περιορισμούς στις αεροπορικές μετακινήσεις.

Βαβρίνκα: Προτιμάει το Roland Garros
Βαβρίνκα: Προτιμάει το Roland Garros

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ