ΤΕΝΙΣ

USTA: "Θα γίνει κανονικά το US Open"

Daniil Medvedev, of Russia, congratulates Rafael Nadal, of Spain, after Nadal won the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa)
Daniil Medvedev, of Russia, congratulates Rafael Nadal, of Spain, after Nadal won the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa) AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Παρά την ακύρωση πολλών τουρνουά τένις, που αφορούν κυρίως νεαρότερες ηλικίες, που θα γίνονταν στις ΗΠΑ μέσα στον Αύγουστο, η USTA, ο επίσημος φορέας διοργάνωσης του US Open επιμένει ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί κανονικά.

Η ακύρωση πολλών, μικρότερης σημασίας διοργανώσεων, όπως στο Ορλάντο με τη συμμετοχή αγοριών μέχρι 18 ετών και στο Σαν Ντιέγο, με συμμετοχή κοριτσιών ως 18 ετών, στη Τζόρτζια, την Αλαμπάμα και το Νιούπορτ έκαναν πολλούς να σκεφτούν πως και το Αμερικανικό Όπεν, που ξεκινά την τελευταία μέρα του Αυγούστου (31), θα έπαιρνε τη σειρά της ακύρωσης.

Ωστόσο, η USTA θέλει να διεξάγει κανονικά την πιο σημαντική διοργάνωση τένις στην Αμερική και πιστεύει πως μπορεί. "Η ακύρωση των διοργανώσεων αυτών γίνεται γιατί θα υπάρξει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων στο ίδιο μέρος που θα εκτόξευε τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.

Δεν μπορούμε, σε αυτά τα τουρνουά, να πάρουμε τα μέτρα που θα έχουμε στο US Open. Αντίθετα, όλα έχουν προβλεφθεί για το Grand Slam και η διοργάνωση είναι εφικτή" ανέφερε η USTA.

Παρά τη διαβεβαίωση αυτή, πληθαίνουν οι φωνές τενιστών που είναι απρόθυμοι να πάνε στην Νέα Υόρκη.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ