ΤΕΝΙΣ

USTA: Επιμένει ότι θα γίνει το US Open

Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Οι διοργανωτές του US Open με ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με το σχεδιασμό του τουρνουά.

Αν ένα πράγμα δεν μπορούμε να καταλογίσουμε στη USTA είναι ότι δεν έχει πυγμή και ζήλο. Παρά το γεγονός ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με τη διεξαγωγή του US Open είναι αρνητική και έγινε ακόμα χειρότερη μετά την ακύρωση του Citi Open, η διοργανώτρια αρχή του Αμερικανικού Όπεν ξεκαθαρίζει με δήλωση της ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με τον σχεδιασμό του τουρνουά.

"Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση της Ουάσιγκτον δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τον σχεδιασμό μας για το Σινσινάτι και το US Open. Θα δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενους και θα ελαχιστοποιήσουμε τα ρίσκα για την υγεία όλων.

Οι βασικές μας αρχές είναι τρεις: η ασφάλεια και η υγεία όλων ενώ όλα αυτά να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την προώθηση του αθλήματος του τένις. Ευελπιστούμε ότι είμαστε ακόμα σε "ευθυγράμμιση" και με τις τρεις αυτές αρχές" ανέφερε η ανακοίνωση της USTA.

Το κλίμα, ωστόσο, σχετικά με τη διεξαγωγή των δύο αυτών τουρνουά είναι εντελώς αβέβαιοπρώτα και κύρια στο κλιμάκιο των βασικών εμπλεκομένων, που είναι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ