ΤΕΝΙΣ

US Open: Χωρίς το Νο1 του κόσμου

US Open: Χωρίς το Νο1 του κόσμου
AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

H Άσλει Μπάρτι ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο US Open που ξεκινάει σε ένα μήνα στη Νέα Υόρκη, λόγω της κατάστασης με τον Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

H Άσλει Μπάρτι ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν που ξεκινάει σε ένα μήνα στη Νέα Υόρκη, λόγω της κατάστασης με τον Covid-19 στις ΗΠΑ.

"Η ομάδα μου κι εγώ αποφασίσαμε ότι δεν θα ταξιδέψουμε στις ΗΠΑ για το Cincinnati Masters και το US Open τη φετινή χρονιά. Λατρεύω και τα δύο τουρνουά οπότε ήταν μια δύσκολη απόφαση όμως το ρίσκο είναι ακόμη μεγάλο και δεν νιώθω άνετα να βάλω την ομάδα μου κι εμένα σε αυτή τη θέση.

Εύχομαι στη USTA τα καλύτερα για το τουρνουά και ανυπομονώ να επιστρέψω στο US Open του χρόνου", ανέφερε η δήλωση της Μπάρτι που έδωσε ο μάνατζερ της στον Τύπο την Πέμπτη.

Το US Open, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί στις 31/08 στη Νέα Υόρκη και οι περιορισμοί για τους τενίστες και τους συνεργάτες τους, θα είναι πολύ αυστηρά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η τοποθέτηση του Νο2 της κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ που πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ