ΤΕΝΙΣ

US Open: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

US Open: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς αγωνίζονται στην πρεμιέρα του US Open τη Δευτέρα (31/08). Με τον αριστερόχειρα Ισπανό, Άλμπερτ Ράμος, αναμετράται ο πρωταθλητής μας.

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζονται στην πρεμιέρα του Αμερικανικού Όπεν τη Δευτέρα (31/08). Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της 1ης ημέρας των αγώνων στο Νεοϋορκέζικο Grand Slam, με τον Σέρβο πρωταθλητή να έχει μόλις μια ημέρα ξεκούραση, μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Western & Southern Open.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στο Arthur Ashe απέναντι στον Νταμίρ Τζουμχούρ, στο πρώτο βραδινό παιχνίδι της πρεμιέρας (02:00).

Νωρίτερα (22:00GR), στο Court 17 των εγκαταστάσεων του National Tennis Center, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την προσπάθεια διάκρισης στο US Open αντιμετωπίζοντας τον αριστερόχειρα Ισπανό, Άλμπερτ Ράμος, προερχόμενος από τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Cincinnati Masters. Πιο είναι το πιθανό μονοπάτι του Έλληνα πρωταθλητή στο US Open;

Μια ακόμη επιπλέον ημέρα ξεκούρασης για τη Μαρία Σάκκαρη που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της την Τρίτη κόντρα στη Στέφανι Βόεγκελ.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας, ξεχωρίζει η μάχη των Κέβιν Άντερσον και Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο κεντρικό court (20:00) η αναμέτρηση Κέρμπερ-Τομλιάνοβιτς στο Louis Armstrong (18:00) καθώς και τα ματς Γκοφ-Σεβάστοβα, Ίσνερ-Τζόνσον και Γκοφάν-Όπελκα.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ