ΤΕΝΙΣ

US Open: Συνεχίζει δυναμικά η Κέρμπερ

Angelique Kerber, of Germany, returns a shot to Anna-Lena Friedsam, of Germany, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Sept. 2, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Angelique Kerber, of Germany, returns a shot to Anna-Lena Friedsam, of Germany, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Sept. 2, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Η Αντζελίκ Κέρμπερ κέρδισε με 2-0 σετ την Άνα - Λένα Φρίτσαμ και πήρε την πρόκριση για τις "32" του US Open.

Την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παρά την πολύμηνη αγωνιστική απουσία, επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά στη Νέα Υόρκη η Αντζελίκ Κέρμπερ! Η νικήτρια της διοργάνωσης το 2016 αντιμετώπισε την σθεναρή αντίσταση της συμπατριώτισσας, Άνα-Λένα Φρίτσαμ, ωστόσο, κατάφερε να σταθεί "όρθια" και να κλείσει το ματς στα δύο σετ, 6-3, 7-6(6) παίρνοντας την πρόκριση για τις "32" του φετινού Αμερικανικού Όπεν.

Η 32χρονη Γερμανίδα χρειάστηκε μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματα της για να αντλήσει το λάθος από την Φρίτσαμ που έφτασε δις δύο πόντους μακριά από το να πάρει το δεύτερο σετ αλλά έκανε αβίαστα λάθη σε αυτά τα κρίσιμα σημεία. Η Κέρμπερ πέφτει πάνω στην Άλισον Ρίσκε στον 3ο γύρο (αν κερδίσει η Αμερικανίδα τον αγώνα της κόντρα στην Λι Αν) και αυτό θα είναι ένα μεγάλο τεστ για το πρώην Νο1 του κόσμου.

Η Ανέτ Κονταβέιτ μπήκε σε πολύ καλή φόρμα στο US Open και συνεχίζει τον τρομερό της ρυθμό καθώς βρίσκεται ήδη στον 3ο γύρο με τη νίκη της με 6-4, 6-1 επί της Κάγια Γιούβαν. Η Αλεξάντρα Σασνόβιτς πέτυχε, πάντως, την πιο εντυπωσιακή σε έκταση νίκη του πρωινού προγράμματος συντρίβοντας την 12-Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-1, 6-2 μέσα σε λιγότερο από μία ώρα αγώνα.

MEN'S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ