ΤΕΝΙΣ

US OPEN: Πρόκριση στον γ' γύρο για τη Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens) AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Την πρόκριση για τον γ' γύρο του US OPEN στο μονό γυναικών πήρε η Μαρία Σάκκαρη, αφού επικράτησε της Σουάι Πενγκ με 2-1 σετ.

Δεύτερη νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη και πρόκριση στον γ' γύρο του US OPEN! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε της Σουάι Πενγκ με 2-1 (6-7, 6-4, 6-2) και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Μετά από το χαμένο πρώτο σετ στα σημεία, η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της. Εκμεταλλεύτηκε τα πολλά μπρέικ πόιντ που είχε στο παιχνίδι (17), έσπασε έξι φορές το σερβίς της αντιπάλου της και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε +10 winners (38 έναντι 28), ενώ ήταν πολύ υψηλό το ποσοστό των κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς (76%).

Στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι, που είναι Νο2 στον κόσμο. Οι δύο κοπέλες αναμετρήθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο τουρνουά του Σινσινάτι, με την Αυστραλέζα να κερδίζει με 2-1 για τα προημιτελικά.

AP Photo/Michael Owens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ