ΤΕΝΙΣ

US OPEN: Μπαίνει στη μάχη η Σάκκαρη

US OPEN: Μπαίνει στη μάχη η Σάκκαρη
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά την παρουσία της στο US Open αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Δευτέρας (26/08, όχι πριν τις 21.00) την Ιταλίδα, Καμίλα Τζιόρτζι.

Η ώρα για τις αναμετρήσεις στο κυρίως ταμπλό του US Open ξεκινά. Από σήμερα (26/08) όλοι οι μεγάλοι αθλητές του τένις μπαίνουν στην μάχη του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς που αναμένεται να ξεκαθαρίσει να πολλά για την παγκόσμια κατάταξη τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Φυσικά, σε αυτό συμμετέχει και το ελληνικό δίδυμο των Σάκκαρη και Τσιτσιπά.

Πρώτη θα μπει η 24χρονη Ελληνίδα η οποία αντιμετωπίζει την Καμίλα Τζιόρτζι το βράδυ της Δευτέρας (26/08, όχι πριν τις 21.00). Η Σάκκαρη είναι θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης αφού έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο Σινσινάτι.

Σύμμαχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, πέρα από τους Έλληνες που αναμένεται να βρεθούν στην κερκίδα, είναι και η παράδοση. Απέναντι στην 28χρονη Ιταλίδα η Σάκκαρη μετρά 2/2 χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 2016 με την "Σακ" να νικά με 6-3, 6-3 στο τουρνουά του Κονέκτικατ, ενώ οι δυο τους έπαιξαν ξανά πριν από λίγες ημέρες στο Σινσινάτι με την Ελληνίδα να επικρατεί με 6-3, 6-0.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του γυναικείου ταμπλό εκείνο που ξεχωρίζει είναι αυτό της Σερένα Γουίλιαμς με την Μαρία Σαραπόβα. Ένα ματς που θυμίζει άλλες εποχές κι όμως είναι αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ