ΤΕΝΙΣ

US Open: Η Σάκκαρη αναφέρθηκε στην ήττα του Τσιτσιπά

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Amanda Anisimova, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Amanda Anisimova, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και την ήττα του, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη δική της νίκη - πρόκριση στις "16" του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και όλοι μας, έμεινε σοκαρισμένη με τον τρόπο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε έξι φορές το ματς κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς από τα χέρια του. Και το έδειξε κάνοντας αναφορά στην "σκληρή" αυτή ήττα του Στέφανου με το που ξεκίνησε τις δηλώσεις μετά τη νίκη-περίπατο επί της Αμάντα Ανισίμοβα που την έστειλε στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

"Είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη στον Στέφανο χτες. Μπορούμε όλοι να νιώσουμε το πώς νιώθει ο Στέφανος μετά από κάτι τέτοιο. Ελπίζω να κατάφερα να φέρω και πάλι χαμόγελα στα πρόσωπα των Ελλήνων" ανέφερε η Μαρία.

"Νομίζω έκανα ένα πολύ καλό ματς. Η αντίπαλος μου έκανε αρκετά λάθη αλλά είμαι ικανοποιημένη με τον τρόπο που έπαιξα. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι η νίκη σε ένα τέτοιο US Open έχει μειωμένη αξία. Δεν έχουμε έρθει εδώ για διακοπές, έχουμε έρθει για να παλέψουμε για έναν μεγάλο τίτλο" ξεκαθάρισε η Σάκκαρη που φτάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε 4ο γύρο Slam, πρώτη στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ