ΤΕΝΙΣ

US Open: Δύσκολη αποστολή για Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Coco Gauff, of the United States, at the Western & Southern Open tennis tournament, Saturday, Aug. 22, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during a match against Coco Gauff, of the United States, at the Western & Southern Open tennis tournament, Saturday, Aug. 22, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Την ανερχόμενη δύναμη του αμερικανικού τένις, Αμάντα Ανισίμοβα, αντιμετωπίζει σήμερα (5/9) η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας των αγώνων στη Νέα Υόρκη

Την ανερχόμενη δύναμη του αμερικανικού τένις, Αμάντα Ανισίμοβα, αντιμετωπίζει σήμερα (5/9) η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας των αγώνων στη Νέα Υόρκη, με τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο κοριτσιών, θα πραγματοποιηθεί στο Louis Armstrong στο ξεκίνημα των αγώνων το Σάββατο (18:00GR) και αναμένεται αμφίρροπη και συναρπαστική, απέναντι σε δύο τενίστριες που αρέσκονται να παίζουν ράλι από τη βασική γραμμή.

Η Σάκκαρη, Νο15 του ταμπλό, προέρχεται από τις νίκες επί των Βόεγκελ και Πέρα στα τρία σετ, ενώ η 19χρονη Αμερικανίδα, Νο22 του ταμπλό, κέρδισε τις Τόμοβα (2-0) και Σκοτ (2-1) για να προκριθεί, για πρώτη φορά στην καριέρα της, στον 3ο γύρο του Grand Slam της πατρίδας της.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των γυναικών, ξεχωρίζει ο εμφύλιος ανάμεσα στις δύο πρώην πρωταθλήτριες της διοργάνωσης, τη Σερίνα Γουίλιαμς και τη Σλόαν Στίβενς στο Arthur Ashe (μετά τις 20:00GR).

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει (18:00GR) η αναμέτρηση του περσινού φιναλίστ και Νο3 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Τζέι Τζέι Γουλφ που αγωνίζεται για μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα του σε Grand Slam τουρνουά (US Open 2016).

Στο τελευταίο ματς της ημέρας στο κεντρικό court (μετά τις 04:00GR), θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον 2-Ντόμινικ Τιμ και τον 31-Μάριν Τσίλιτς.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (05/09) στα δύο κεντρικά courts:

Arthur Ashe Stadium (ώρα έναρξης 18:00GR)
J.J. Wolf (U.S.) v 3-Daniil Medvedev (Russia)
26-Sloane Stephens (U.S.) v 3-Serena Williams (U.S.)

Όχι πριν τις 02:00GR
7-Madison Keys (U.S.) v Alize Cornet (France)
31-Marin Cilic (Croatia) v 2-Dominic Thiem (Austria)

Louis Armstrong Stadium (ώρα έναρξης 18:00GR)
15-Maria Sakkari (Greece) v 22-Amanda Anisimova (U.S.)
8-Roberto Bautista Agut (Spain) v Vasek Pospisil (Canada)
Marton Fucsovics (Hungary) v Frances Tiafoe (U.S.)
Victoria Azarenka (Belarus) v Iga Swiatek (Poland)
27-Ons Jabeur (Tunisia) v 2-Sofia Kenin (U.S.)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ