ΤΕΝΙΣ

US Open: Δεν θέλει να πάει στις ΗΠΑ ο Βαβρίνκα

Switzerland's Stan Wawrinka serves during his first round match against Frances Tiafoe of the U.S., at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Monday, Feb. 24, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Switzerland's Stan Wawrinka serves during his first round match against Frances Tiafoe of the U.S., at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Monday, Feb. 24, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, ένας ακόμα ένας κορυφαίος τενίστας της ATP Tour, δείχνει την πρόθεσή του να μην κάνει το φετινό ταξίδι για ένα ειδικών συνθηκών US Open.

Ο κάτοχος του τίτλου στο Αμερικανικό Όπεν, Στάνισλας Βαβρίνκα, έδειξε εμμέσως πλην σαφώς τις προθέσεις από την προπόνηση του στο Μόντε Κάρλο, που γίνεται σε χωμάτινη επιφάνεια καθώς δεν δείχνει να κινητοποιείται να πάει στην Αμερική για Σινσινάτι και US Open.

"Δεν θα ήθελα να πάω στο US Open με τις παρούσες συνθήκες. Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη δεν δείχνει να είναι καλή. Και η σειρά των τουρνουά που ακολουθούν μετά το US Open κάνουν την απόφαση πιο δύσκολη" ανέφερε ο Σταν.

"Αν δεν είχε ακυρωθεί το τουρνουά της Ουάσιγκτον, θα είχαμε κάτι σαν Αμερικανική swing. Παραμένει επίσης το ερώτημα του τι θα γίνει με την καραντίνα όταν γυρίσουμε. Πολλά ερωτήματα, λίγες απαντήσεις" κατέληξε ο Σταν.

Θυμίζουμε ότι, πέραν των δεδομένων απουσιών του Ρότζερ Φέντερερ και του Ραφαέλ Ναδάλ από το US Open, υπάρχει η σκέψη του μποϊκοτάζ της διοργάνωσης από κορυφαίους τενίστεςμε πρωτοστάτη τον Νόβακ Τζόκοβιτςπου μας αφήνει με την εύλογη απορία: ποιος θα μείνει να παίξει;

Πηγή: Tennis24

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ