ΤΕΝΙΣ

US Open: Απέκλεισε την Πλίσκοβα η Γκαρσία

Caroline Garcia, of France, reacts after defeating Karolina Pliskova, of the Czech Republic, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Sept. 2, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Caroline Garcia, of France, reacts after defeating Karolina Pliskova, of the Czech Republic, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Sept. 2, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Η Νο1 τενίστρια στο ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν, Καρολίνα Πλίσκοβα, αποκλείστηκε από την Καρολίν Γκαρσία στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εκπλήξεις την πρώτη εβδομάδα στο γυναικείο ταμπλό των Major και το φετινό ιδιαίτερο Αμερικανικό Όπεν δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Καρολίνα Πλίσκοβα ήταν η Νο1 τενίστρια στο ταμπλό με τις απουσίες των Μπάρτι και Χάλεπ, ωστόσο, στον 2ο γύρο της έτυχε μια πολύ υπολογίσιμη αντίπαλος, η Καρολίν Γκαρσία και την πάτησε!

Η 26χρονη Γαλλίδα είναι πρώην Τοπ10 τενίστρια και έχει πτώση στη φόρμα της την τελευταία διετία, ωστόσο, πέτυχε μία νίκη από τα παλιά αποκλείοντας την Τσέχα με 6-1, 7-6(2)για να προκριθεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης!

HEAT MAP

REPLAY GOAL

AVERAGE POSITION

Χ-GOALS

ATTACKING THIRDS

MATCH STATS - LINEUPS

Σπουδαία νίκη για την Γκαρσία που έχει κερδίσει 17(!) φορές στην καριέρα της τενίστρια που βρίσκεται στο Τοπ10, δείγμα της κλάσης της και ας έχει πέσει στο Νο50 του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Η Γκαρσία κέρδισε τα εννιά από τα πρώτα έντεκα games του παιχνιδιού έχοντας "εκτροχιάσει" πλήρως την Πλίσκοβα που αντέδρασε πριν να είναι τελείως αργά.

Κατάφερε να προηγηθεί 5-4 στο δεύτερο σετ και εκεί έχασε δύο set points για το 1-1, ευκαιρίες που της στοίχισαν.

Η Γκαρσία είχε την ψυχολογία με το μέρος της στο tie break κατατροπώνοντας την αντίπαλο της και έθεσε εαυτόν στις "32" της διοργάνωσης στο ντέρμπι με την πρόσφατη νικήτρια του Λέξινγκτον, Τζένιφερ Μπράντι.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ