ΤΕΝΙΣ

US Open: Ανυπεράσπιστος ο τίτλος στις γυναίκες

US Open: Ανυπεράσπιστος ο τίτλος στις γυναίκες

Η κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν, Μπιάνκα Αντρέσκου, ανακοίνωσε την Πέμπτη (13/08) ότι δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Νέα Υόρκη καθώς η πανδημία δεν της έχει επιτρέψει να ανεβάσει την αγωνιστική της ετοιμότητας στο επιθυμητό επίπεδο.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν έχει αγωνιστεί στο tour μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο, στο περσινό WTA Finals στη Σένζεν και αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο όνομα που δεν θα δώσει το παρόν στα γήπεδα του Flushing Meadows.

"Πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω στη Νέα Υόρκη φέτος. Χρειάζεται να συγκεντρωθώ στη φυσική μου κατάσταση και να σιγουρευτώ ότι θα μπορώ να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Η περσινή κατάκτηση του US Open ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου και θα μου λείψει να μη βρίσκομαι εκεί. Ωστόσο, διαπίστωσα ότι απρόβλεπτες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού, δεν μου επιτρέπουν να προετοιμαστώ κατάλληλα και να αγωνιστώ στο επιθυμητό επίπεδο. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στη USTA και τη WTA για τις προσπάθειες που κάνουν ώστε να πραγματοποιηθεί το US Open. Ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στα courts" το μήνυμα της 20χρονης Αντρέσκου στα social media.

Η ανάρτηση της Αντρέσκου:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ