ΤΕΝΙΣ

US Open: Αφήνει ανοιχτή την πόρτα η Χάλεπ

US Open: Αφήνει ανοιχτή την πόρτα η Χάλεπ

Αν και δεν φαινόταν διατεθειμένη να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το αμερικανικό Όπεν, η Σιμόνα Χάλεπ είπε ότι θα πάρει την οριστική της απόφαση μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αν και μέχρι πρόσφατα δεν φαινόταν διατεθειμένη να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το αμερικανικό Όπεν, η Σιμόνα Χάλεπ είπε ότι θα πάρει την οριστική της απόφαση μέχρι τα μέσα Ιουλίου που είναι η διορία για συμμετοχή στο Νεοϋορκέζικο Grand Slam.

Σε δηλώσεις της στο Reuters, η κορυφαία Ρουμάνα τενίστρια, επανέλαβε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει το ταξίδι για τις ΗΠΑ στα τέλη του Αυγούστου, ωστόσο θα περιμένει να δει το τελικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια του σπουδαίου τουρνουά.

"Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σκοπεύω να αγωνιστώ στο US Open. Πρέπει, όμως, να υπογραμμίσω ότι η απόφασή μου δεν είναι οριστική", τόνισε χαρακτηριστικά το Νο2 του γυναικείου τένις.

H 28χρονη Χάλεπ, έχει κατακτήσει δύο Grand Slam τίτλους στην καριέρα της, στο Γαλλικό Όπεν το 2018 και στο Wimbledon το 2019 ενώ το καλύτερό της αποτέλεσμα στη Νέα Υόρκη ήταν το 2015 όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ