ΤΕΝΙΣ

Ύποπτοι για στημένο αγώνα τένις οι Φελιθιάνο και Μαρκ Λόπεθ

Feliciano Lopez, of Spain, returns a volley to Grigor Dimitrov, of Bulgaria, during the Miami Open tennis tournament, Saturday, March 23, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol)
Feliciano Lopez, of Spain, returns a volley to Grigor Dimitrov, of Bulgaria, during the Miami Open tennis tournament, Saturday, March 23, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol) AP

Οι Φελιθιάνο και Μαρκ Λόπεθ είναι ύποπτοι για στημένο αγώνα διπλού στο Wimbledon του 2017 και συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα των Ισπανικών Αρχών για στημένους αγώνες στη χώρα της Ιβηρικής.

Το μεγάλο σκάνδαλο στημένων αγώνων στην Ισπανία με μπροστάρη τον Ραούλ Μπράβο, δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη χώρα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Φελιθιάνο και Μαρκ Λόπεθ, ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα στο τένις τα τελευταία χρόνια, είναι στη λίστα των ανθρώπων που εξετάζουν οι ισπανικές Αρχές.

Η "El Confidential" αποκάλυψε πως η έρευνα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και πως οι δυο τους έστησαν τον αγώνα που έδωσαν στο Wimbledon 2017 κόντρα στους Τζον Πάτρικ Σμιθ και Ματ Ρέιντ.

Τι είχε γίνει σε εκείνον τον αγώνα; Πήραν το πρώτο σετ, αλλά έχασαν τα τρία επόμενα και αποχαιρέτησαν το τουρνουά. Πριν το ματς, ήταν φαβορί για πρόκριση, ενώ αφού κέρδισαν το πρώτο σετ, η απόδοση να ηττηθούν, είχε φτάσει στα ύψη.

Ο αγώνας αυτός συμπεριλήφθηκε στο μεγάλο σκάνδαλο που έχει αποκαλυφθεί τις τελευταίες μέρες, με πρωταγωνιστές τους Κάρλος Αράντα και Ραούλ Μπράβο. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών έχει πληροφορίες πως οι δυο Ισπανοί τενίστες ήρθαν σε επαφή με τον Αράντα στις 5 Ιουλίου 2017, το απόγευμα, προκειμένου να συννενοηθούν για τον εν λόγω αγώνα.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν, ο Φελιθιάνο Λόπεθ είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από το ταμπλό του μονού λόγω τραυματισμού, κάτι που οι Αρχές αμφισβητούν. Ο ίδιος έχει αποφύγει να σχολιάσει το συμβάν και είπε πως από 'δω και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον δικηγόρο του., ενώ ο Μαρκ ανέφερε πως "δεν έχουν δικαίωμα να σπιλώνουν τα ονόματά μας. Θα κινηθούμε νομικά".

AP Photo/Jim Rassol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ