ΤΕΝΙΣ

Ultimate Tennis Showdown: Ανεβάζει τον πήχη ο Μουράτογλου

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates at match point after winning against Daniil Medvedev of Russia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tsitsipas/AP IMAGES/AP Photo/Kirsty Wigglesworth AP IMAGES/AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Οι έξι από τους δέκα τενίστες που θα πάρουν μέρος στο Ultimate Tennis Showdown έγιναν γνωστοί και απομένουν τέσσερις κενές θέσεις εκ των οποίων η μια ίσως καλυφθεί από τον Τσιτσιπά.

Ο Μουράτογλου ανεβάζει τον πήχη για το Ultimate Tennis Showdown που καθυστέρησε την έναρξη του έναν περίπου μήνα ώστε να διασφαλιστεί ένα ασφαλέστερο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι έξι τενίστες που γνωρίζουμε πως θα συμμετάσχουν είναι οι: Αλιασίμ, Γκοφάν, Περ, Πούιγ, Μπράουν και Ποπύριν και μένουν ακόμα τέσσερα ονόματα που θα συνθέσουν την τελική δεκάδα.

Ο Γάλλος coach ανέφερε ότι οι τέσσερις εναπομείναντες βρίσκονται αυτή τη στιγμή ή βρέθηκαν στο παρελθόν στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Δεν γίνεται ένας εξ αυτών να μην είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γάλλο προπονητή και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ