ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Θα παίξω στο US Open εάν..."

Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισήμανε πως δύσκολα θα δεσμευτεί για να παίξει στο US Open αν δεν βρεθεί λύση με την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών για όσους επιστρέφουν από τις ΗΠΑ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ένας εκ των τενιστών που έδειξε απροθυμία αρχικά ως προς το να συμμετάσχει στο φετινό Αμερικανικό Όπεν. Ωστόσο, ο 33χρονος τενίστας, όντας στους 17 Grand Slam κερδισμένους τίτλους, μια ανάσα πια από τους Ναδάλ (19) και Φέντερερ (20), είναι δεδομένο ότι δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα Major, πόσο μάλλον αν τελικά δεν θα είναι εκεί ένας εκ των βασικών ανταγωνιστών του, ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Νόλε μίλησε στο Tennis Channel για τις πιθανότητες του να παίξει τελικά φέτος στο Flushing Meadows και έδειξε πιο καθαρά τις προθέσεις και τη βασική προϋπόθεση που θέλει να δει να υλοποιείται.

" Σύμφωνα με τα τωρινά πρωτόκολλα, όσοι παίκτες παίξουν στο US Open, πρέπει, όταν επιστρέψουν από τις Η.Π.Α. να βρίσκονται σε καραντίνα για 14 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε δύο πολύ σημαντικά τουρνουά (Μαδρίτη, Ρώμη). Αν δεν βρεθεί μια λύση για αυτό το θέμα από την ATP, θα είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να δεσμευτεί να παίξει στην Αμερική" ανέφερε ο Τζόκερ που αρχικά είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει μόνο ένα μέλος του προπονητικού του τιμ στις εγκαταστάσεις του US Open.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ