ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς σε Φέντερερ: "Ρότζερ, ευχαριστώ που μ' άφησες να νικήσω!"

Τζόκοβιτς σε Φέντερερ: "Ρότζερ, ευχαριστώ που μ' άφησες να νικήσω!"

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην απονομή του τροπαίου του στο Cincinnati Masters, όπου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος με τρόπαιο και στα 9 τουρνουά ATP Masters 1000. Τι είπε στον Ρότζερ Φέντερερ. (VIDEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο Σινσινάτι. Νίκησε 2-0 σετ τον Ρότζερ Φέντερερ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε και τα 9 τουρνουά ATP Masters 1000! Ο Νόλε νίκησε κατά σειρά τους Τζόνσον, Μαναρίνο, Ντιμιτρόβ, Ράονιτς και Τσίλιτς, συνάντησε τον Φέντερερ ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια και επικράτησε σε 84 λεπτά με 2-0 σετ.

Με την κατάκτηση του τελευταίου τουρνουά που του έλειπε πήρε και το ποσό των 1.088.450 δολαρίων που μοιάζουν πολύ λίγα μπροστά στα +115.000.000 δολάρια που έχει κερδίσει στην καριέρα του από την πορεία του εντός των γηπέδων.

Ο Σέρβος είχε κέφια στην απονομή του Cincinnati Masters και έκανε τον Ελβετό τενίστα και τους θεατές να γελάσουν. Συγκεκριμένα, είπε πως "είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, για πρώτη φορά στέκομαι εδώ με το τρόπαιο του νικητή στο Cincinnati. Είχα χάσει πέντε τελικούς εδώ, τους περισσότερους απ' αυτόν τον σπουδαίο άνδρα, τον Ρότζερ. Ρότζερ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σ' ευχαριστώ που μ' άφησες να κερδίσω μια φορά εδώ στο Cincinnati".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ