ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ οι πρώτοι για ATP Finals

Rafael Nadal, right, of Spain embraces Novak Djokovic of Serbia at the end of their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Rafael Nadal, right, of Spain embraces Novak Djokovic of Serbia at the end of their final match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η ATP ανακοίνωσε το αναμεωνένο πρόγραμμα των τουρνουά μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν και φυσικά ξεχωρίζει το ATP Finals στις 15 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Το τουρνουά των 8 κορυφαίων της σεζόν αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά και θα είναι η τελευταία χρονιά που θα πραγματοποιηθεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την ATP, οι τρεις πρώτοι τενίστες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο τουρνουά είναι οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ. Ο Σέρβος πρωταθλητής, έχει προκριθεί 13 φορές στο κορυφαίο τουρνουά και το έχει κατακτήσει πέντε φορές (2008, '12, '13, ΄'14, '15), στοχεύοντας στο ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ με έξι κατακτήσεις.

Πριν το τένις μπει σε καραντίνα, ο Νόλε είχε ξεκινήσει τη σεζόν αήττητος με ρεκόρ 18-0. Ο Ράφαελ Ναδάλ προκρίνεται στο ATP Finals για 16η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας δύο συμμετοχές στον τελικό της διοργάνωσης (2010, 2013).

Πέρυσι, ο Ντόμινικ Τιμ έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας άσος ελπίζει να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λονδίνο και βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση ώστε να τα καταφέρει.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ