ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: Με άγριες διαθέσεις ο Σέρβος

Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Tunisia's Malek Jaziri in a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 24, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Tunisia's Malek Jaziri in a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Monday, Feb. 24, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε μόλις τέσσερα γκέιμς από τον Φιλίπ Κολσράιμπερ και προκρίθηκε με περίσσια άνεση στους "8" καλύτερους του Dubai Duty Free Tennis Championships. (VIDEO)

Ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη πέτυχε την 15η συνεχόμενη νίκη του μέσα στο 2020 και συνεχίζει να είναι ο μοναδικός αήττητος του ανδρικού Tour φέτος.

Κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι για δεύτερη σερί φορά στο Ντουμπάι, ο Νόλε πέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Φιλίπ Κολσράιμπερ, Νο80 τενίστα του κόσμου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Dubai Championships για πρώτη φορά μετά το 2016.

Μετά από 61 λεπτά, ο Τζόκοβιτς κέρδισε τον Γερμανό αντίπαλό του με 6-3, 6-1και χάνοντας μόλις ένα γκέιμ περισσότερο σε σχέση με το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Κάρεν Κατσάνοφ στα προημιτελικά.

Ο Νόλε επιβεβαίωσε πως είναι ο κορυφαίος returner αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και “πλήγωσε” τον Κολσράιμπερ στο 2ο σερβίς του, βρίσκοντας έτσι δίοδο για τα τέσσερα μπρέικ που έκανε στο ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος κέρδισε 13/16 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του αντιπάλου του και με 4/7 μπρέικ, έφτασε στην straight sets νίκη.

Ένα μπρέικ στο εναρκτήριο σετ και τρία στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα πανηγύρισε ο Νο1 τενίστας του κόσμου, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσει ούτε καν μπρέικ πόιντ, μιας και κέρδισε 33/44 πόντους πίσω από το δικό του σερβίς.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAWl OOP(+2h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ