ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Κλείδωσε" τη συμμετοχή στο Adria Tour

Serbia's Novak Djokovic plays a shot against Greece's Stefanos Tsitsipas during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Serbia's Novak Djokovic plays a shot against Greece's Stefanos Tsitsipas during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε μέσω Instagram ότι θα βρίσκεται σε τουρνουά προετοιμασίας στα Βαλκάνια.

Με επίσημη ανάρτησή του στο Instagram, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του σε τουρνουά προετοιμασίας στα Βαλκάνια για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση ενώ μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους!

Ο λόγος για το Adria Tour που ξεκινά στις 13 Ιουνίου και καταλήγει στις 5 Ιουλίου με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει ο Νόλε μαζί με τον Νταμίρ Τζουμχούρ στο Σεράγεβο. Βελιγράδι (13-14 Ιουνίου), Ζαντάρ (20-21 Ιουνίου), Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου), Μπάνια Λούκα (3-4 Ιουλίου) θα είναι οι τόποι διεξαγωγής των τεσσάρων αυτών τουρνουά που θα έχουν round robin φορμάτ με δύο ομίλους των τεσσάρων παικτών, ακολουθούμενα από ημιτελικά και τελικό.

Οι συμμετοχές που γνωρίζουμε είναι αρκετά δυνατές με την παρουσία των Ντομινίκ Τιμ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Βίκτορ Τροϊτσκι και φυσικά της μεγάλης ατραξιόν της διοργάνωσης, του τεράστιου Νόβακ Τζόκοβιτς!

"Χαίρομαι πολύ που σας ανακοινώνω ότι το Adria Tour θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από το Βελιγράδι. Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε για πολύ καλό σκοπό και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Θα σας δω στο κορτ σύντομα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος του αθλήματος.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ