ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: "Παίζει τρομερό τένις τον τελευταίο χρόνο"

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: "Παίζει τρομερό τένις τον τελευταίο χρόνο"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λέγοντας πως έχει κάνει εξαιρετικό τουρνουά και πως το ματς με τον Ρότζερ Φέντερερ είναι από τα καλύτερα που έχει δει όλα αυτά τα χρόνια.

Με εγκωμιαστικά λόγια εκφράστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έχει φτάσει στα ημιτελικά του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας είπε πως ο 20χρονος έχει κάνει εξαιρετικό τουρνουά, ότι παίζει σούπερ τον τελευταίο χρόνο και πως το παιχνίδι με τον Ρότζερ Φέντερερ είναι από τα καλύτερα που έχει δει όλα αυτά τα χρόνια.

"Προφανώς ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ειδικά με τον Ρότζερ, αυτός ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση", δήλωσε ο "Νόλε", συνεχίζοντας:

"Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερό όλων των εποχών και ειδικά σ' αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές, οπότε του αξίζουν τα εύσημα που μπήκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πως παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που είναι στα ημιτελικά. Παίζει τρομερό τένις τους τελευταίους 12 μήνες".

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ στον πρώτο ημιτελικό του Australian Open, την Πέμπτη (24/1), στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. O Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον άλλον ημιτελικό τον Πουίγ, την Παρασκευή (25/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ