ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς για την αποβολή του: "Χωρίς πρόθεση το χτύπημα, ζητώ συγγνώμη"

Τζόκοβιτς για την αποβολή του: "Χωρίς πρόθεση το χτύπημα, ζητώ συγγνώμη"

O Νόβακ Τζόκοβιτς με μήνυμά του στα social media ζήτησε συγγνώμη για το χτύπημα που έφερε την αποβολή του τόσο από την επόπτρια γραμμής, όσο και από το US Open. Τόνισε, ωστόσο, ότι ήταν χωρίς πρόθεση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απεβλήθη από το US Open επειδή στη διάρκεια του αγώνα με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα χτύπησε με μπαλάκι επόπτρια γραμμής με αποτέλεσμα την αφαίρεση των ranking poins, αλλά και του χρηματικού επάθλου.

Ο 33χρονος Σέρβος τενίστας τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση και ζήτησε μέσα από μήνυμα που δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα social media συγγνώμη τόσο από την επόπτρια, όσο και από τη διοργάνωση, καθώς και από όσους προσέβαλε με τη συμπεριφορά του. Όπως υποστήριξε θα δουλέψει για να κάνει αυτό το πάθημα, μάθημα για τη συνέχεια.

"Αυτή όλη η κατάσταση με άφησε λυπημένο και κενό. Ενδιαφέρθηκα για την επόπτρια και δόξα τω Θεώ η επιτροπή του τουρνουά μου είπαν ότι είναι καλά. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα πανικό. Αυτό ήταν χωρίς πρόθεση, ήταν τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της σεβόμενος την ιδιωτικότητά της.

Όσο για τον αποκλεισμό, πρέπει να πάω πίσω και να δουλέψω με την απογοήτευσή μου, κάνοντας όλο αυτό ως μάθημα για την εξέλιξή μου ως παίκτη και άνθρωπο. Ζητώ συγγνώμη από το US Open και όλους όσους προσβλήθηκαν από τη συμπεριφορά μου. Είναι ευγνώμων στην ομάδα και την οικογένειά μου που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της στήριξής μου και στους φιλάθλους που πάντα ήταν εκεί μαζί μου. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη", ήταν το περιεχόμενο αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

US Open: Αποβλήθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς επειδή χτύπησε την επόπτρια γραμμής με μπαλάκι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ