ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Έτοιμος να σπάσω το ρεκόρ εβδομάδων στο Νο1"

Novak Djokovic, of Serbia, reacts to winning his match with Milos Raonic, of Canada, during the finals of the Western & Southern Open tennis tournament Saturday, Aug. 29, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Novak Djokovic, of Serbia, reacts to winning his match with Milos Raonic, of Canada, during the finals of the Western & Southern Open tennis tournament Saturday, Aug. 29, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια τους αντιπάλους του στο τένις ότι είναι διατεθειμένος να σπάσει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν.

Πλέον, ο 33χρονος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, έχει φτάσει πια πολύ κοντά στο να το κάνει πραγματικότητα καταρρίπτοντας τα πιο σημαντικά ρεκόρ του αθλήματος και οι εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου είναι ένα εξ αυτών.

Ο Νόλε βρίσκεται με 287 εβδομάδες στο Νο1 υπολείπεται μόνο του Ρότζερ Φέντερερ όντας σε απόσταση αναπνοής (310 εβδομάδες).

"Είναι πλέον στον ορίζοντα το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο1. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να το πετύχω την επόμενη περίοδο. Το να μείνεις στο Τοπ5, πόσο μάλλον στο Νο1, απαιτεί συνέπεια, συγκέντρωση και πάρα πολλές θυσίες. Δεν αρκεί να παίξεις καλά έναν-δύο μήνες.

Πρέπει να παίζεις καλά όλο τον χρόνο. Νομίζω ότι το Νο1 είναι μία από τις υπέρτατες προκλήσεις στο τένις" ανέφερε ο "Τζόκερ" που ρεαλιστικά είναι πια μόνο θέμα χρόνου να ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ σε αυτό το ρεκόρ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ