ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς: "Αυτό που κατάφερε ο Τσιτσιπάς είναι απίστευτο"

Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για την επιτυχία του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας πως η πρόοδος του Έλληνα τενίστα είναι εντυπωσιακή.

Στα προημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκλείοντας τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Σέρβος κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων την επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Τζόκοβιτς δεν δίστασε να αποθεώσει τον Έλληνα τενίστα, τονίζοντας πως η πρόοδος του είναι εντυπωσιακή.

"Είδα μεγάλο κομμάτι του ματς και ήταν ένας πραγματικά καταπληκτικός αγώνας. Και οι δύο τενίστες έπαιξαν εξαιρετικά. Κρίθηκε σε ελάχιστους πόντους το αποτέλεσμα.

Αυτό που κατάφερε ο Στέφανος είναι απίστευτο. Το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση σε αυτό το ματς και συνολικά η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή! Του εύχομαι καλή συνέχεια!" υποστήριξε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας και Νο1 στον κόσμο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Μεντβέντεφ, ο Τζόκοβιτς τόνισε τα εξής:

"Το ματς ήταν εξουθενωτικό. Μπορεί να είχε τέσσερα σετ αλλά σε επίπεδο κούρασης αισθάνθηκα ότι έπαιξα πέντε. Για πολύ χρόνο δεν βρήκα τρόπο να κάμψω τις άμυνες του Μεντβέντεφ. Εξού και τα τεράστια σε διάρκεια ράλι. Ένιωσα και κάποιες ενοχλήσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς. Όχι κάτι σοβαρό αλλά υπήρχε κούραση και πόνος στην πλάτη. Ελπίζω να είμαι πανέτοιμος για το ματς κόντρα στον Νισικόρι".

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ