Τζόκοβιτς: Αρνητικό το τεστ κορονοϊού

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η γυναίκα του, Γελένα, βρέθηκαν αρνητικοί στα νέα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν.

Μια εβδομάδα μετά την επιστροφή τους από το Ζαντάρ της Κροατίας και τα θετικά τεστ κορονοϊού, ο Νόβακ και η Γελένα είναι "καθαροί".

Ο Τζόκοβιτς ήταν ένας από τους τέσσερις τενίστες που έδωσαν το παρών στο Adria Tour και αποκόμισαν τον Covid 19, όμως μετά τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκε αυτός και η γυναίκα του την Πέμπτη, αποδείχθηκε ότι δεν κουβαλάνε πλέον τον ιό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, αυτό ήταν το δεύτερο τεστ για τον Νόλε μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, με την ομάδα του να προβαίνει σε ανακοίνωση-ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η γυναίκα του, Γελένα, βρέθηκαν αρνητικοί στον Covid 19. Έτσι έδειξαν τα αποτελέσματα από τα πιο πρόσφατα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν στο Βελιγράδι.

Ο Νόβακ και η Γελένα δεν είχαν κανένα σύμπτωμα του ιού όλες αυτές τις ημέρες, που βρισκόντουσαν σε καραντίνα μετά την παρουσία τους στο Ζαντάρ της Κροατίας.

Ακολούθησαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και απέφυγαν τις συναναστροφές με άλλους ανθρώπους, όσο κουβαλούσαν τον Covid 19".

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.