ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Υπέταξε και τον Βερντάσκο

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Στα προημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ επί του Βερντάσκο. (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4 επί του Φερνάντο Βερντάσκο και προκρίθηκε στον προημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο "Στεφ" προκρίνεται στα προημιτελικά ενός Masters 1000 και η πρώτη που τα καταφέρνει στο χώμα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε γρήγορα το break και κατάφερε να προηγηθεί με 3-1. Ο Ισπανός προσπάθησε να απαντήσει με break back, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Τσιτσιπά να κατακτά το πρώτο σετ με 6-3.

Ακόμα πιο εύκολα ήρθε η κατάκτηση του δεύτερου σετ για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα. Ο "Στεφ" προηγήθηκε με 4-1, ο Βερντάνσκο μείωσε σε 4-2, όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και μαζί στη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χούρκατς και Ζβέρεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ