ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Υπερήφανος για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι εδώ"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει πιστέψει ακόμα πως βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Ρότζερ Φέντερερ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του ATP Finals, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Τιμ - Ζβέρεφ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει πιστέψει ακόμα πως βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του τένις.

"Είμαι πολύ υπερήφανος για τον εαυτό μου, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ. Είναι μια πνευματική μάχη, έσβησα πολλά μπρέικ πόιντ και προσπάθησα να μη διευκολύνω τον Ρότζερ που τα πήγε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Κάποιες στιγμές σαν αυτή, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για το αν αντιγράφει τον Φέντερερ: "Δεν είναι εύκολο να αντιγράφεις τον Φέντερερ, κάνει μαγικά στο γήπεδο. Προσπαθώ όμως να κάνω τουλάχιστον τα μισά. Έχουμε και οι δύο backhand με το ένα χέρι αλλά ο καθένας παίζει διαφορετικά. Είναι πάρα πολύ ωραίο να υπάρχουν αθλητές που παίζουν με το ένα χέρι. Τον θαυμάζω και ήθελα να παίξω εναντίον του, θυμάμαι σαν παιδί που έβλεπα την διοργάνωση και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εδώ, είναι ένα όνειρο".

Για το αν θέλει τον Ζβέρεφ ή τον Τιμ στον τελικό: "Έχω παίξει με τον Ζβέρεφ στα γκρουπ, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να προγραμματίσω καλά τη μέρα μου πριν τον τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μυθικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό
O τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά για τη νίκη επί του Φέντερερ
Τσιτσιπάς: Τα highlights του θριάμβου επί του Φέντερερ
H... παράξενη αφιέρωση του Τσιτσιπά για τη νίκη κόντρα στον Φέντερερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ