ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Το post για τον φυσιοθεραπευτή του

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Alexander Zverev of Germany during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Wednesday, Nov. 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Alexander Zverev of Germany during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Wednesday, Nov. 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον φυσικοθεραπευτή του μέσω social post, μιλώντας για έναν άνθρωπο που -εκτός όλων των άλλων- τον εκπαιδεύει για τη ζωή του.

Όταν κάνεις πρωταθλητισμό στο κορυφαίο επίπεδο, είναι σημαντικό να περιβάλλεσαι από μια δυνατή ομάδα ειδικών που σε βοηθάνε, αγωνιστικά, σωματικά και πνευματικά να διατηρήσεις το υψηλότερο level ετοιμότητας. Έτσι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει καθιερωθεί στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, έχει καταφέρει να κτίσει μια σπουδαία ομάδα γύρω του, ένα από τα μέλη της οποίας είναι ο φυσιοθεραπευτής, Ζερόμ Μπιανσί.

Ο Γάλλος φυσιοθεραπευτής, έχει μεγάλη επιρροή στον Στεφ και γι'αυτό ο 21χρονος άσος του αφιέρωσε ένα υπέροχο post στα social media.

"Ο φυσιοθεραπευτής μου αλλά και επίσης μέντοράς μου. Είναι πάντα εδώ για να με οδηγεί, να με βοηθάει να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Με εκπαιδεύει για τη ζωή. Καλλιεργεί το μυαλό μου. Με βοηθάει να ωριμάσω. Οι πιο βαθιές σκέψεις και ανησυχίες μου, λύνονται σε αυτό το τραπέζι. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους σαν αυτόν στη ζωή σου. Ο Άρθουρ Άς που θαυμάζω, είχε πει κάποτε: "Η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται και πρέπει να έρχεται μόνο μετά το πέρας του χρόνου" έγραψε ο Τσιτσιπάς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ