Τσιτσιπάς: "Θέλω πάντα να προσεγγίζω το τέλειο"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε άνετη νίκη στην πρεμιέρα του Australian Open με 3-0 σετ επί του Ιταλού Σλαβατόρε Καρούσο, ενώ παραδέχθηκε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε άνετη νίκη με 3-0 σετ επί του Σαλβατόρε Καρούσο στην πρεμιέρα του Australian Open. Ο 21χρονος πρωταθλητής δεν συνάντησε καμία αντίσταση, ενώ φαίνεται πως έχει υψηλές βλέψεις αφού όπως παραδέχθηκε στόχος του είναι η κατάκτηση του τουρνουά της Αυστραλίας.

Φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που του παρέχουν και τους ζήτησε να γίνουν ακόμα πιο δημιουργικοί την επόμενη φορά.

"Σήμερα ήμουν πολύ σταθερός και συγκεντρωμένος. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισα σετ με 6-0. Ήταν σχεδόν τέλειο το πρώτο σετ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το να παραμείνω ψύχραιμος και ήρεμος.

Η εμπειρία μου πέρυσι ήταν απίστευτη. Ανατριχιάζω όταν θυμάμαι όσα πέρασα εδώ πέρυσι. Θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα και γιατί όχι και να κατακτήσω τον τίτλο. Θέλω πάντα να προσεγγίζω το τέλειο.

Φυσικά θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο. Μου έδωσαν πολύ ενέργεια. Θα πρέπει να πάρετε από εκείνους συνέντευξη και όχι από εμένα. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω την επόμενη φορά να έχουν κάτι καινούργιο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS