ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: "Σκοπεύω να παίξω στο US Open"

Τσιτσιπάς: "Σκοπεύω να παίξω στο US Open"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στο φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται και αυτός σε σκέψεις για το αν πρέπει ή όχι να δώσει το παρών στο Major της Νέας Υόρκης φέτος, όμως όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του, το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος τενίστας μίλησε στην ιστοσελίδα Tennismajors.com και αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει ενόψει της επιστροφής του τένις σε κανονικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε: "Έχω προγραμματίσει που θα παίξω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα βρίσκομαι στις ΗΠΑ για το US Tour, εφόσον φυσικά δοθεί το πράσινο φως για να διεξαχθούν όλα τα μεγάλα τουρνουά.

Δεν φοβάμαι αυτή τη στιγμή. Χάσαμε αρκετό καιρό με την καραντίνα και θέλω να καλύψω το χαμένο έδαφος γρήγορα. Ο μόνος τρόπος να το κάνω αυτό, είναι να αγωνιστώ στις ΗΠΑ φέτος. Πρέπει να προετοιμαστώ σκληρά, γιατί το καλεντάρι έχει γίνει πιεστικό και πρέπει να καταφέρω να βγάλω σε πέρας όλες τις δοκιμασίες".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ