ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Το γεμάτο πρόγραμμα τους εντός Φεβρουαρίου

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Σε αρκετά τουρνουά θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη εντός Φεβρουαρίου με κοινό σημείο τη συμμετοχή τους στο τουρνουά του Ντουμπάι.

Γεμάτος αγώνες αναμένεται να είναι ο Φεβρουάριος για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη. Το ελληνικό δίδυμο αναμένεται να συμμετάσχει σε αρκετά τουρνουά πριν φτάσουν αμφότεροι στα δύο μεγάλα Masters του Μαρτίου.

Ας ξεκινήσουμε με την κυρία της υπόθεσης. Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Ντουμπάι το οποίο ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ακαπούλκο στις 25 του ίδιου μήνα.

Στους άνδρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει τη συμμετοχή του σε τέσσερα τουρνουά εντός του Φεβρουαρίου. Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στη Σόφια, θα ακολουθήσουν το Ρότερνταμ στις 11 Φεβρουαρίου, η Μασσαλία μία εβδομάδα αργότερα και το πρόγραμμα του ολοκληρώνεται στις 25 του ίδιου μήνα στο Ντουμπάι.

Στη συνέχεια το ελληνικό δίδυμο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στα δύο Majors που ακολουθούν επί αμερικανικού εδάφους. Το πρώτο χρονικά είναι το Indian Wells και θα ακολουθήσει το Μαϊάμι Όπεν.

Photo credits: AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ