ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ελληνικές μάχες στον Περσικό Κόλπο

Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipas and Maria Sakkari of Greece during their mixed doubles match against Switzerland's Roger Federer and Belinda Bencic at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Η Μαρία Σάκκαρη δίνει σήμερα (25/02) τον δεύτερο αγώνα στο τουρνουά της Ντόχα κόντρα στην Μαρτίνκοβα (21.00), ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Ντουμπάι απέναντι στον Μπούστα (17.00)

Οι γαλανόλευκες ημέρες συνεχίζονται στα δύο επαγγελματικά tour της ATP και της WTA, στο κορυφαίο επίπεδο που παίζεται το τένις. Μετά την κατάκτηση του 5ου τίτλου της καριέρας του και δεύτερου συνεχόμενου στη Μασσαλία, την περασμένη εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Dubai Tennis Championships εκεί όπου καλείται να υπερασπιστεί την περσινή πορεία μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Πρώτο εμπόδιο για τον 21χρονο Έλληνα πρωταθλητής, ο ανεβασμένος στο ξεκίνημα της χρονιάς, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος προέρχεται από την παρουσία του στα ημιτελικά του Ρότερνταμ όπου ηττήθηκε απ'τον Αλιασίμ.

Ο Τσιτσιπάς, Νο6 στον κόσμο, είχε κερδίσει τον 28χρονο Καταλανό στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους στο tour, στο Barcelona Open 2018 (χώμα).

H αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 17:00GR-Cosmote Sport 6HD ενώ o νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του από την αναμέτρηση, νωρίτερα, του Αλεξάντερ Μπουμπλικ με τον Χούμπερτ Χουρκάτς.

Αργότερα το βράδυ ( 21:00GR-Cosmote TV), η Μαρία Σάκκαρη που κέρδισε στη χθεσινή πρεμιέρα την Τζούλια Γκέργκες, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο της στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Τσέχα, Τερέζα Μαρτίνκοβα, Νο157 στον κόσμο η οποία στον 1ο γύρο απέκλεισε στα τρία σετ τη lucky loser, Μισάκι Ντόι.

Σάκκαρη και Μαρτίνκοβα είχαν συναντηθεί πριν 5 χρόνια σε τουρνουά της ITF στην Ιταλία, όπου η Μαρία είχε κερδίσει με 2-1 σετ.

Η νικήτρια του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στον 3ο γύρο με την αντίστοιχη της αναμέτρησης Σαμπαλένκα-Κόνταβειτ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ