ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Διπλή μάχη το πρωί της Τετάρτης

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φιλίπ Κολσράιμπερ και η Μαρία Σάκκαρη την Νάο Χιμπίνο το πρωί της Τετάρτης (22/01) στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Australian Open.

Μάχη σε διπλό ταμπλό θα έχουμε το πρωί της Τετάρτης (22/01) στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Australian Open αφού τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στοχεύοντας στην πρόκριση.

Την αρχή θα κάνει ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές στο πλαίσιο τουρνουά της ATP με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μετρά ισάριθμες νίκες. Η αρχή έγινε στο Ντουμπάι το 2018 με τον Στεφ να φτάνει στη νίκη και μάλιστα με ανατροπή 4-6, 6-3, 6-4, ενώ η δεύτερη επικράτηση ήρθε στη Στοκχόλμη με 6-3, 7-6 (4).

Ο 36χρονος Γερμανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 79 την Παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει 8 τίτλους στην καριέρα του. Η ψηλότερη θέση που έχει βρεθεί στην παγκόσμια κατάταξη είναι η 16η στις 30/07/2012. Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κολσράιμπερ αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 05.30 το πρωί.

Σχεδόν δύο ώρες μετά θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκαρη. Η Σακ αντιμετωπίζει την Νάο Χιμπίνο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν οι δυο τους αντιμέτωπες με την 25χρονη Γιαπωνέζα έχει φτάσει μέχρι το Νο 43 της Παγκόσμιας κατάταξης στις 31/07/2017, ωστόσο δεν περνά και το καλύτερο φεγγάρι της.

Η Σάκκαρη αν παίξει όπως κόντρα στην Γκασπαριάν δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημε να περάσει το εμπόδιο της Χιμπίνο σε ένα ματς που αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 7 π.μ. καθώς είναι το τελευταίο στο κορτ 8.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Γκαρίν (Χιλή) και τον Ράονιτς (Καναδάς), ενώ η Σάκκαρη θα παίξει με τη νικήτρια ανάμεσα στην Μάντισον Κις (ΗΠΑ) και την Αράντσα Ρους (Ολλανδία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ