ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του διπλού μαζί με τον Κούλχοφ

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του διπλού μαζί με τον Κούλχοφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γουέσλι Κούλχοφ επικράτησαν με 6-4, 5-7, 10-8 επί των Αμερικανών Τζον Ίσνερ και Σαμ Κουέρι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στο Μαϊάμι Όπεν.

Η εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γουέλσι Κούλχοφ στο διπλό του Μαϊάμι Όπεν συνεχίζεται. Οι δύο τενίστες που είναι δίδυμο εδώ και λίγες εβδομάδες επικράτησαν με 6-4, 5-7, 10-8 επί των Αμερικανών Τζον Ίσνερ και Σαμ Κουέρι και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στο Μαϊάμι Όπεν.

Το ματς ήταν αμφίρροπο και με πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Το δίδυμο από τις ΗΠΑ προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο σετ, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ολλανδός συμπαίκτης του έκαναν την ανατροπή και κατάφεραν να το κατακτήσουν με 6-4. Στο δεύτερο σετ τα δύο δίδυμα κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 12ο game όταν ο Ίσνερ και ο Κουέρι έκαναν το break, κατέκτησαν το σετ με 7-5 και έστειλαν το ματς στο super tie break.

Μάλιστα, εκεί ξεκίνησαν εντυπωσιακά αφού προηγήθηκαν με 3-0 και 5-2. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση από τους Τσιτσιπά και Κούλχοφ οι οποίοι πήραν τους οκτώ από τους επόμενους έντεκα πόντους για να φτάσουν στο τελικό 10-8.

Στα ημιτελικά του τουρνουά ο Τσιτσιπάς με τον Κούλχοφ θα αντιμετωπίσουν τους Ιβάν Ντόντιγκ (Κροατία) και Εντουάρ Ροζέρ Βασελέν (Γαλλία) το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ