ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε εύκολα κόντρα στον Σίνερ

Stefanos Tsitsipas of Greece serves to Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Stefanos Tsitsipas of Greece serves to Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-2 επί του 17χρονου Ιταλού, Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Ρώμης. Παίζει ξανά το βράδυ. (VIDEO)

Μπορεί ο καιρός να του έβαλε δύσκολα την Τετάρτη και να μην του επέτρεψε να αγωνιστεί, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ την Πέμπτη (16/5). Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-2 επί του ιδιαίτερα ταλαντούχου 17χρονου Ιταλού και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν λίγο περίεργο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με break μόλις στο δεύτερο game έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του και στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το δικό του για να προηγηθεί με 3-0. Ο 17χρονος Ιταλός, απάντησε όμως με τον ίδιο τρόπο κι έτσι έφερε το σετ στα ίσα κάνοντας το 3-3! Κάπου εκεί ήρθε η άνοδος του "Στεφ" ο οποίος με τρία διαδοχικά νικηφόρα games πήρε το σετ με 6-3.

Με ξεκίνησε και το δεύτερο σετ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 2-0. Μάλιστα, στη συνέχεια απείλησε και με νέο break τον Γιάνικ Σίνερ, αλλά ο Ιταλός κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και την δεύτερη φορά που σέρβιρε ο ταλαντούχος Ιταλός. Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το break και στη συνέχεια μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το βράδυ τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άλμποτ και τον Φονίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ