ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πέταξε μαζί με τον Κύργιο για το Μόντρεαλ

Τσιτσιπάς: Πέταξε μαζί με τον Κύργιο για το Μόντρεαλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος ταξίδεψαν μαζί με τζετ από την Ουάσινγκτον για το Μόντρεαλ προκειμένου να αγωνιστούν στο τουρνουά της καναδικής πόλης.

Πιο κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Νικ Κύργιο μετά το τουρνουά στην Ουάσινγκτον. Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στο διπλό, προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στον ημιτελικό του τουρνουά, ενώ ο Ελληνοαυστραλός έκανε ντελίβερι παπουτσιών στον Έλληνα τενίστα και στη συνέχεια τον κάλεσε για λουκουμάδες.

Τώρα ταξίδεψαν μαζί για το Μόντρεαλ.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους οι δυο τους πήραν ένα τζετ να τους πετάξει στον Καναδά. Φυσικά, δεν ήταν μόνοι τους αφού μαζί τους ταξίδεψε και όλο το τιμ τους.

Ο Νικ Κύργιος στον πρώτο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Κάιλ Έντμουντ. Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε χωρίς να αγωνιστεί τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Πολωνό, Ούμπερ Χούρκαζ και τον Αμερικανό, Τέιλορ Φριτζ.

Ο Κύργιος με τον Τσιτσιπά μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό του τουρνουά αφού βρίσκονται σε διαφορετικό μέρος του ταμπλό. Βέβαια, για να φτάσουν εκεί αμφότεροι έχουν δύσκολο έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ