ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Παίζει και φέτος στο Queen's

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Italy's Salvatore Caruso in their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Italy's Salvatore Caruso in their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Οι διοργανωτές του Fever Tree Tennis Champhionships στο Queen’s Club του Λονδίνου, ανακοίνωσαν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και φέτος στη διοργάνωση.

Πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στο 500αρι τουρνουά της Μεγάλης Βρετανίας και φέτος θα αγωνιστεί ξανά στη διοργάνωση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πορεία του μέχρι τα προημιτελικά του Queen’s πέρυσι τον Ιούνιο, θα δώσει και πάλι το παρών στον θεσμό το 2020 (15-21 Ιουνίου), με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Wimbledon.

Πιθανότατα, αυτή θα είναι και η τελευταία παρουσία του Έλληνα τενίστα σε τουρνουά του γρασιδιού, πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς.

Μαζί με τον Στέφανο, στο Fever Tree Tennis Championships πρόκειται να αγωνιστούν φέτος και οι Άντι Μάρεϊ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο μεν Σκοτσέζος πέρυσι είχε παίξει μόνο στα διπλά της διοργάνωσης, ενώ ο Ρώσος είχε φτάσει μέχρι την τελική “4αδα” στα μονά. Υπερασπιστής του τίτλου, θα είναι ο 38χρονος Ισπανός, Φελισιάνο Λόπεζ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ