ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μασσαλία

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a backhand return to Canada's Milos Raonic during their third round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Andy Wong)
Greece's Stefanos Tsitsipas makes a backhand return to Canada's Milos Raonic during their third round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Andy Wong) AP PHOTO/ANDY WONG

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Ρότερτναμ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Open 13 της Μασσαλίας.

Η διάκριση που έψαχνε στο ATP 500 του Ρότερνταμ, δεν ήρθε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος καλείται να ανακάμψει άμεσα καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο indoor τουρνουά της Μασσαλίας, εκεί όπου πέρυσι κατέκτησε τον δεύτερο ATP τίτλο της καριέρας του.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Ρότερτναμ από τον Αλιάζ Μπέντενε, μετά από μια πολύ μέτρια εμφάνιση και γνώρισε την 4η ήττα του στη φετινή σεζόν σε σύνολο εφτά αγώνων (3-4) που έχει δώσει, μέχρι τώρα στη χρονιά.

Η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στο Open 13 της Μασσαλίας, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τον Στέφανο καθώς το τουρνουά των 700.000€, έχει προσελκύσει κορυφαία ονόματα του ανδρικού τένις, όπως οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νταβίντ Γκοφάν, Φάμπιο Φονίνι, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάρεν Κατσάνοφ, Μπενουά Περ και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Στιγμιότυπα από τον περσινό τελικό στη Μασσαλία:

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: AP Photo/Andy Wong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ