ΤΕΝΙΣ

Ο κορυφαίος youtuber στον κόσμο ετοίμασε video για τον Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece returns a ball to John Isner of the US during their men's singles match on the seventh day at the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday July 9, 2018. (AP Photo/Ben Curtis)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns a ball to John Isner of the US during their men's singles match on the seventh day at the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday July 9, 2018. (AP Photo/Ben Curtis) AP IMAGES/AP PHOTO/BEN CURTIS

Ο κορυφαίος youtuber στον κόσμο, Casey Neistat, στο νέο του βίντεο στο youtube αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά και την επιτυχία του στο Australian Open και ζήτησε από τον κόσμο του να ακολουθήσουν και τον Έλληνα τενίστα.

Η επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open και η παρουσία του στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το πρωί τον Ναδάλ έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και δεν περιορίζεται μόνο στον αθλητισμό και σε όσους ασχολούνται με το τένις.

Καλύτερη απόδειξη, από το γεγονός ότι και ο κορυφαίος youtuber, Casey Neistat, ασχολήθηκε με τον Έλληνα τενίστα και ετοίμασε ένα βίντεο αφιερωμένο σε αυτόν, δεν υπάρχει.

Ο Αμερικανός την Τετάρτη ανέβασε ένα οκτάλεπτο βίντεο στον λογαριασμό του στο youtube στον οποίο έχει 11 εκατομμύρια ακόλουθους στο οποίο ασχολήθηκε για αρκετή ώρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, μίλησε για τις επιτυχίες του αλλά και τα βίντεο που ανεβάζει ο 20χρονος τενίστας στο δικό του λογαριασμό και ζήτησε απ' όλους να τον ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ